Duminica am facut niste ciupercute umplute ,mmmmmmmmm sunt delicioase.
In primul rand trebuie sa alegi ciupercutele cele mai marisoare si relativ la fel.Se scot coditele se spala bine de tot.
Coditele taiate marunt se calesc intr-o craticioara in care in prealabil ati calit o ceapa in unt.
Am folosit un piept de pui pe care l-am tocat si l-am rumenit nitel in tava,am adaugat peste coditele calite si am mai lasat cca.10 minute la foc mic.Evident va trebui sa folositi si mirodenii ...dupa gustul fiecaruia.Eu am pus :piper ,sare,boia,ienibahar,si putin secretul gustului.
Toata aceasta compozitie am introdus-o in ciupercute,am pus deasupra mozarella si la cuptor cu ele.
Nu trebuie sa stea foarte mult deoarece se fac repede,mie imi plac asa mai crocantele.
Poftica mare sa aveti!!!
PS.la poze mai trebuie sa lucrez ,din pacate calitatea lasa de dorit ...sunt facute cu telefonul
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu